Про автора

Про автора

Євгенія Волощенко, редактор українського порталу про В'язання KnittingBlog.com.uaПривіт усім відвідувачам мого блогу! :)

Мене звати Євгенія. Я із центральної України, і нещодавно переїхала жити до Львова. Мене часто запитують, що мене сюди занесло, на що я маю лише одну відповідь – поклик душі і серця. 

Місто Лева давно вже мене приваблювало, мабуть у минулому житті я була львів’янкою і залишила тут свої незакінченні справи 😉 Але у наш час я хотіла приїхати сюди, не як турист на кілька днів, подивитись на нього з гори Високого Замку, випити філіжанку кави у затишній кав’ярні, скуштувати найсмачніші цукерки у Майстерні шоколаду, а просто жити тут. Кожного дня насолоджуватись львівською атмосферою, несподівано мокнути під дощем без парасольки, бо опади тут такі ж непередбачувані як у туманному альбіоні, дивитись у обличчя щасливих людей, хоча останнім часом всі ми добре розуміємо, що ще не скоро будемо по-справжньому щасливими.

Та я просто знайшла тут свою музу! Кожного ранку отримую заряд позитивних емоцій, натхнення і віри у краще.

А свій блог я починаю вести, бо як і всі молоді перспективні особистості знаходжусь у пошуках себе. Я захоплююсь історією та культурою народів, тяжію до іноземних мов, вивчення яких є моєю спеціальністю, багато часу проводжу за читанням, але основним своїм хоббі називаю в’язання. Це ремесло у мене в крові, яке по-справжньому приносить мені насолоду. 

Я вже багато чого навчилась, і хочу продовжувати. Маю кілька ідей, як поділитись з вами своїм досвідом. І дуже сподіваюсь, що мої пости згодяться вам.

Тож, let’s go!

3 Коментарі

  1. Добрый день,Евгения!Мне очень понравился Ваш блог-особенно ,что он на украинском языке!Успехов Вам и процветания!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ