Барвистий палантин спицями

Барвистий палантин спицями

597
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний широкий шарф у кілька кольорів - 1

Тепло наближається, сонечко все частіше тішить нас своєю появою, створює приємний настрій. Хоча день стає довшим, та зранку та ввечері все ще прохолодно, тому варто обов’язково покривати своє тіло теплими вбраннями, щоб не підхопити застуди. У такий потрібний момент ми можемо використати широкий барвистий шарф у своїх цілях, добре загорнутись у нього чи просто накинути на плечі. А зв’язати його досить просто, давайте навчимось разом.

В’язаний широкий шарф у кілька кольорів

Такий палантин можна використовувати, як шаль чи снуд. У будь-якому випадку він добре згодиться у гардеробі модниці. А якщо обрати кілька улюбленних кольорів, які добре будуть пасувати один до одного, то можна отримати класний виріб зроблений з любов’ю!

Нам знадобиться:

  • 9 мотків 100% пряжі – може бути 100% альпака або 100% шерсть меріноса;
  • спиці №10.5 (US) кругові або прямі.

Розміри: 41 см – ширина, 236 см – довжина.

Можна створити шарф з подібною палітрою кольорів:

Палітра для широкого шарфа спицями - 1 Палітра для широкого шарфа спицями - 2
Палітра для широкого шарфа спицями - 3 Палітра для широкого шарфа спицями - 4

Пряжу для вашого палантина можете замовити у нашій групі у Фейсбуці

Опис

Першим кольором набираємо 81 петлю.

1 ряд (ВС): 1 лиц, *1 вив, 1 знімаємо з ниткою на виворітньому боці* повторюємо до останніх 2 петель, 1 вив, 1 лиц;

2 ряд: *1 лиц, 1 знімаємо з ниткою на лиц.боці* до останньої петлі, 1 лиц;

Повторюємо 1-2 ряди доки не закінчиться пряжа цього кольору, закінчуємо на 2 рядку.

Переходимо до другого кольору на початку наступного рядка.

Повторюємо 1-2 ряди доки пряжа не закінчиться, закінчуємо на 2 ряду.

Переходимо до третього кольору на початку наступного рядка.

Повторюємо 1-2 ряди доки пряжа не закінчиться, закінчуємо на 2 ряду.

В’яжемо за вище вказаними інструкціями доки не досягнемо бажаної довжини.

Закриваємо петлі і обрізаємо нитку.

Кольоровий палантин в’язаний спицями у нас готовий!:)

Кайфуйте від процесу в’язання та відпочинку! :) В'язаний широкий шарф у кілька кольорів - 6 В'язаний широкий шарф у кілька кольорів - 4 В'язаний широкий шарф у кілька кольорів - 5 В'язаний широкий шарф у кілька кольорів - 7 В'язаний широкий шарф у кілька кольорів - 8

Джерело: Purl Soho