Cнуд (шарф-хомут) косами

Cнуд (шарф-хомут) косами

1586
0
ПОДІЛИТИСЯ
Cнуд (шарф-хомут) косами

Якщо ви не тямите себе від любові до в’язаних снудиків і відчуваєте себе комфортно лише, коли шия добре захищена від холоду, тоді вам просто необхідно мати у своєму арсеналі ось такий снуд з рельєфним візерунком косами. Тому хочу поділитись з вами перекладом цього чудового хомута.

А далі лише цікавіше! :)

Зміст

В’язаний шарф-хомут з косами

Такий снуд можна одягати під будь-яке вбрання, він більше подіний до комірця, бо плавно лягає на плечі і при цьому добре закриваєм шию. Впевненна, що він чудово підійде для любительниць ходити без головного убору за будь-якої погоди, його не можна одягнути на голову, бо він лише в один оберт та короткий. Але він доповнить весняний образ вичурністю та своєю красою рельєфного візерунку.В'язаний снуд (шарф-хомут) косами - 2

В'язаний снуд (шарф-хомут) косами - 1 Нам знадобиться:

  • 3 мотки пряжі – 75% суперфайн вовни, 25% – ангори;
  • кругові спиці – №15 (US);
  • великий тримач;
  • маркер.

Розміри: 

  • Кінцева довжина – 30.5 см;
  • Кінцева ширина – 71 см (нижнього краю), 61 см (верхнього краю).

Техніка в’язання

коса на 8 петель: знімаємо 4 петлі на додаткову спицю, або тримач і тримаємо з лицьового боку виробу, 2 лиц, 2 вив з лівої спиці, 2 лиц і 2 вив з додаткової спиці;

коса на 7 петель: знімаємо 4 петлі на додаткову спицю і тримаємо з лицьового боку, 2 лиц, 1 вив з лівої спиці, 2 лиц, 2 вив з додаткової спиці;

коса на 6 петель: знімаємо 3 петлі на додаткову спицю і тримаємо з лицьового боку, 2 лиц, 1 вив з лівої спиці, 2 лиц, 1 вив з додаткової спиці;В'язаний снуд (шарф-хомут) косами - 3

Опис

Набираємо 112 петель.

Встановлюємо маркер і починаємо в’язати по колу, будьте обачними щоб не перекрутити петлі.

1 ряд: *2 лиц, 2 вив* до кінця рядка;

2-9 рядки: повторюємо 1 ряд;

10 ряд (формуємо косу): коса на 8 петель з (ЛС) – 14 разів;

Повторюємо 1-10 ряди ще раз, і потім 1-8 ряд.

Наступний ряд (зменшувальний): *2 лиц, 2 вив, 2 лиц, 2 разом* до кінця рядка, 98 петель;

Наступний ряд (зменшувальний): коса на 7 петель (ЛС) – 14 разів;

Наступний ряд: *2 лиц, 1 вив, 1 лиц, 2 вив* до кінця рядка;

Попередній ряд повторюємо 7 разів.

Наступний ряд (зменшувальний): *2 лиц, 1 вив, 2 лиц, 2 разом* до кінця рядка, 84 петлі;

Наступний ряд (формуємо косу): коса з 6 петель (ЛС) – 14 разів;

Наступний ряд: *2 лиц, 1 вив* до кінця рядка;

Повторюємо попередній ряд – 8 разів;

Закриваємо всі петлі резинкою 2/1 (2 лиц, 1 вив).

Обрізаємо нитку і ховаємо кінчики.

От і маємо красивий снуд в один оберт з косами :)

Натхнення для нових і цікавих виробів! :)В'язаний снуд (шарф-хомут) косами - 4 В'язаний снуд (шарф-хомут) косами - 5 В'язаний снуд (шарф-хомут) косами - 6

Джерело: http://www.purlsoho.com/create/2016/01/04/cozy-cable-cowl/