Екстра легкий літній шарф

Екстра легкий літній шарф

5422
2
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 5

Шарф – чудовий аксесуар, який може бути актуальним не лише у прохолодну пору, а також у літній час. Ним можна покрити плечі при пекучому сонці на пляжі, накинути на голову при поході до церкви, або ж використовувати за призначенням у прохолодний дощовий день. Легкий в’язаний спицями шарф із натуральних волокон справжня знахідка, тому сьогодні навчимось його в’язати.

В’язаний літній шарф із лляної пряжі

Такі легкі шарфи досить гарно виглядають у доповненні зі строгим піджаком, або пасуватиме до осіннього пальто. Можна зробити його трішки ширшим і вийде легенький палантин.В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 1

Нам знадобиться: 

  • 2 мотка пряжі з вмістом льону, можна обрати Етно-коттон 1200, тоді вистачить й одного мотка;
  • прямі або кругові спиці 3 мм;

Розміри:

Ширина – 49,5 см, довжина – 165 см.

Опис

Набираємо 98 петель.

1 ряд: 1 лиц, *накид, 2 разом пров’язуємо виворітньою* повторюємо до останньої петлі, 1 лиц;

Повторюємо 1 ряд доки не дістаните бажаної довжини.

Закриваємо петлі, ховаємо кінчики. За бажанням можна зафіксувати полотно.

От і ми зв’язали екстра легкий літній шарф спицями! :)

Успішніх Вам в’язаних проектів та багато натхнення! :)В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 2 В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 3 В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 4 В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 6 В'язаний літній шарф із лляної пряжі - 8

Джерело: PurlSoho

2 Коментарі

  1. Будь ласка, поясніть детальніше, 2 разом -це 2петлі чи петлю з накидом? Дуже мені подобається цей шарф, але я не дуже ще добре знаюся на цих тонкощах. І все тільки лицевими, так?

    • Пані Оксано, дійсно там була помилка, вже виправила. Має пров’язуватись 2 разом виворітньою петлею, тоді візерунок буде подібним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ