Снуд (шарф-хомут) з товстої пряжі спицями

Снуд (шарф-хомут) з товстої пряжі спицями

886
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний снуд з товстої пряжі - 1

Ніщо не може зрівнятись з м’якістю і розкішністю шерсті меріноса. А якщо мати виріб зв’язаний з такої пряжі то кофморт і затишок забезпечений. Нині ми розглянемо досить простий, але по-своєму красивий снуд крупної в’язки.

Гайда читати! :)

Шарф-хомут крупною в’язкою

Такий снуд можна одягнути до будь-якого вбрання, може стати ключовим атрибутом строго образу, або ж зігріє під час несподіваної прогулянки. Поєднання товстої пряжі і лицьової гладді створюють досить оригінальний хомут у два оберти, який можна гарно викласти на шиї, або одягнути на голову при потребі. В'язаний снуд з товстої пряжі - 1

Нам знадобиться:

  • 5 мотків пряжі 100% меріноса будь-якого кольору до вподоби;
  • кругові спиці – №19 (US);
  • маркери.

Розміри:

  • Кінцева ширина вернього краю – 134 см;
  • Кінцева довжина нижнього краю – 152 см;
  • Кінцева довжина (із закоченим краєм) – 38 см.В'язаний снуд з товстої пряжі - 2

Опис

Набираємо 90 петель.

Встановлюємо маркер і починаємо в’язати поколу, будьте уважними, щоб не перекрутити петлі.

Пров’язуємо 6 рядів виворітніми, потім лицьовими 5 см.

Збільшувальний ряд: 2 разом, лицьовими до кінця рядка, на 1 петлю зменьшилось;

Наступний ряд: лицьовими;

Повторюємо останні два рядки доки не лишиться 80 петель;

Наступні 6 рядів в’яжемо лише виворітніми.

Закриваємо петлі, обрізаємо хвостик і ховаємо його.

Примітка: на нижньому краю показаний снуд – рівний, але він буде таким лише після вирівнювання. Якщо його не вирівлювати то краї буду закручуватись.

От і маємо гарненький снуд спицями, з таким виробом впораєтесь кожна майстриня!

Натхненного в’язання, мої хороші! :)

В'язаний снуд з товстої пряжі - 3

В'язаний снуд з товстої пряжі - 6 В'язаний снуд з товстої пряжі - 4 В'язаний снуд з товстої пряжі - 5Джерело: Purl Soho