Теплий зимовий шарф спицями

Теплий зимовий шарф спицями

1189
0
ПОДІЛИТИСЯ
Теплий зимовий шарф спицями

Зимньої холодної днини хочеться бути захищеним від морозного повітря, щоб потім не страждати від застуди. Тому у такий момент найкращим захисником стане теплий в’язаний шарф спицями. Саме сьогодні ми про нього і поговоримо.

Хутчіш ходімо!

Зміст

В’язаний теплий зимовий шарф

Цей шарф є досить оригінальним, адже візерунок використаний для його в’язання гарно та рівненько лягає, файно виглядає з обох боків, і досить м’який і теплий. Теплий зимовий шарф спицями - 2

Нам знадобиться:

  • 4-5 мотків кашемірової пряжі, світлого кольору.
  • прямі або кругові спиці №8 (US).

Розміри: 

5 мотків: 18 см – ширина, 167 см – довжина;

4 мотки: 18 см – ширина, 134 – довжина;

В’яжемо візерунок “Змійка”

Опис

Набираємо 46 петель.

1 ряд (ЛС): 1 вив, *1 знімаємо, пров’язуємо за задню стінку другої петлі (лишаючи петлю на лівій спиці), пров’язуємо за передню стінку першої петлі (знімаємо обидві петлі з лівої спиці), 1 вив* до кінця рядка;

2 ряд (ВС): 1 лиц, * виворітньою через другу петлю (лишаючи петлю на лівій спиці), виворітньою через першу петлю ( знімаючи обидві петлі з лівою спиці), 1 лиц* до кінця рядка;

Повторюємо 1-2 ряди доки довжина буде становити – 134 см, або 167 см, взалежності від кількості мотків, закінчуємо на 2 рядку.

Закриваємо петлі з лицьового боку, 1 вив, 2 лиц.

Ховаємо хвостики.

От і маємо гарненький шарфик з візерунком “Змійка”.

Приємного в’язання та відпочинку! :)Теплий зимовий шарф спицями - 3

Джерело: http://www.purlsoho.com/create/2011/11/23/whits-knits-rick-rack-scarf/