Трикутний шарф-бактус спицями

Трикутний шарф-бактус спицями

1084
0
ПОДІЛИТИСЯ
Бактус хустковою в'язкою - 1

У гардеробі кожної панянки можна знайти бодай один в’язаний бактус, який добре служить їй у весняну та осінню пору. Надає певної жіночності та шарму її образу, вберігає від прохолоди та створює піднесений настрій кожного дня. Саме сьогодні ми будемо готуватись до весни, адже вже завтра можна одягнути простенький трикутний бактус в’язаний спицями і піти з натхненням на роботу.

Бактус хустковою в’язкою

Родзинкою цього бактусу – візерунок хусткова в’язка, який створює відчуття теплоти та об’ємності. Такий шарф підійде для доповнення весняного образу, захистить від різкого вітру і добре зігріватиме. Його можна використовувати як шалик, накидати на плечі, або ж як снуд і загортати шию у тепло та затишок.

Нам знадобиться: 

  • 5 мотків 100% пряжі меріноса, бажаного кольору;
  • спиці №13 (US);
  • маркери;

Розміри: Бактус хустковою в'язкою - 2

Опис

Набираємо 8 петель, залишаючи хвостик довжиною 25 см.

1 ряд: знімаємо 1 петлю, 1 лиц, (накид, 1 лиц) – двічі, встановлюємо маркер, (1 лиц, накид) – двічі, 2 лиц, 12 петель;

2 ряд: знімаємо 1 петлю, лицьовими до кінця, пропускаємо маркер;

3 ряд: 1 знімаємо, 1 лиц, накид, лицьовими до останньої петлі перед маркером, накид, 1 лиц, пропускаємо маркер, 1 лиц, накид, лицьовими до останнії 2 петель, накид, 2 лиц, збільшилось на 4 петлі;

Повторюємо 2-3 ряди доки не досягнете 200 петель.

Закриваємо петлі.

Бактус має деяку виямку, яку варто зашити, щоб полотно виглядало суцільним. Бактус хустковою в'язкою - 3 Бактус хустковою в'язкою - 4

Обрізаємо хвостик і ховаємо його! :)

Приємного в’язання, приділяйте своєму хобі трішки часу! :)

Бактус хустковою в'язкою - 5 Бактус хустковою в'язкою - 7 Бактус хустковою в'язкою - 8

Бактус хустковою в'язкою - 11

Джерело: Purl Soho