Вафельний візерунок у в`язанні спицями

Вафельний візерунок у в`язанні спицями

5336
0
ПОДІЛИТИСЯ
Вафельний візерунок у в`язанні спицями

Вафельні візерунки зустрічаються досить часто. Вони ж такі прості, як і вафлі, а їхня варіація залежить тільки від нас та нашої фантазії. Схеми вафельних візерунків використовувались у створенні сорочок Хенлі машинної в`язки.

Спочатку сорочки Хенлі – були своєрідною уніфомою британських веслярів, але згодом набули своєї популярності у 1970-х роках завдяки відомим дезайнерам Ральфу Лорену та Соні Рікель. Чоловічий варіант – сорочка з вирізом на гудзиках з переду, а жіноча має глибокий виріз у зоні декольте 😳 . В якості матеріалу використовують бавовну, або напів натуральні волокна, які досить добре зігрівають.

Нижче розглянемо в`язані пуловери Хенлі та схеми вафельних візерунків.

3225.20130829_intw_knits_1428 Такий гірчичний пуловер Zoppetti можна віднайти у зимовому випуску журналу Interweave Knits 2014. Він чарує своєю простотою, головною прикрасою виступають гудзики, які прикривають декольте, чим довершують простий жіночний образ.

Схема в`язання вафельного візерунку

tamica.ru - Схема вязания 15x5

Якщо ж в`язати цей візерунок тонкою пряжею, то можна отримати зовсім інший вигляд, до прикладу пуловер Керолайн Ноєс.

ваф3Кому більше до вподоби геометричні візерунки, може обрати для себе поданий нижче від Амілі Мюллер. Вафельний візерунок у цьому випадку набуває геометричного вигляду за рахунок діагональних ліній з лицьових петель.

ваф2

Схема:

tamica.ru - Схема вязания 11x15

Наступний в`язаний пуловер від Агнес Кутас приваблює увагу до себе за рахунок такого ж простого вафельного візерунку,що робить жіночий образ більш витонченим та чарівним.
ваф1Схема:

tamica.ru - Схема вязания 16x7

Кажуть простота сестра таланта, не можу з цим не погодитись.

Нехай щастить із пошуком чогось вичурного та зі створенням оригінальних виробів. 😉

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ