В’язана подушка сердечко

В’язана подушка сердечко

1158
0
ПОДІЛИТИСЯ

Кілька тижнів тому на день Святого Валентина я подарувала своєму коханому ось таку подушку, яка тепер прикрашає наш диван. Подушка досить м’яка і зручна. Натхнення до мене прийшло одного зимового вечора, коли переглядала різноманітні пости, як зробити в’язані подушки. Але там були не цільно в’язані варіанти, а зі старих вінтажних світерів зробленні декоративні наволочки, що мені не підходило. Люблю важкий тернистий шлях.

І ось пішла я у пошуках пряжі, купила два червоні мотки. З яких використала лише один. Аж сама в кінці була здивована.

Але це ще не все. Пряжа є, а от наповнювач. Погуглила кілька форумів, де дізналась про наповнювач синтепух, яким наповнюють дитячі іграшки. Потім пішла до першої крамниці із тканинами і там придбала пакет цього синтепуху.

Тож для такої подушки знадобиться:

Пряжа: червоного кольору, можна акрил або напівакрил. Лише, щоб була м’якенька.

Наповнювач: синтепух.

Спиці: №3.

Каплю терпіння і пригорсть натхнення!

Деталі по в’язанню подушки можна переглянути у моїй іншій статті В`яжемо валентинку спицями

А у нижче поданому відео можна побачити, як зробити прямокутну в’язану подушку.

Натхненної праці! 😉