В’язаний чоловічий шарф спицями для початківців

В’язаний чоловічий шарф спицями для початківців

1709
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний чоловічий шарф спицями для початківців

Якщо вам подобається робити подарунки, і момент їх вручення, тоді пропоную вам зв’язати шарф для любимого мужчинчика. Ми ж знаємо, як вони люблять увагу, а подарунок зроблений руками лише підкреслить ваше тепле й ніжне ставлення до них. До вашої уваги пропоную опис в’язаного шарфика досить простого у виконанні, з ним впорається навіть початківець.

Хутчіш дивитись! :)

Зміст

Чоловічий шарфик спицями

Нам знадобиться:

  • 2 мотки пряжі, можна взяти холодних тонів – напівшерсть.
  • кругові спиці – №10, і прямі.

Розміри:  ширина – 19 см, довжина – 157 см.В'язаний чоловічий шарф спицями для початківців - 1

Візерунок “Маленька ялинонька”

Виворітня сторона (ВС): *пров’язуємо 2 разом виворітньою і лишаємо петлі на лівій спиці, першу петлю з цих двох пров’язуємо виворітньою і знімаємо обидві петлі з лівої спиці* повторюємо до останньої петлі, 1 вив.

Лицьова сторона (ЛС): *1 знімаємо перекидаючи нитку на виворітній бік, 1 лицьова, потім лівою спицею підтягуємо попередню зняту петлю, як для закривання петель, але у той же час її пров’язуємо лицьовою* до останньої петлі, 1 лиц.В'язаний чоловічий шарф спицями для початківців - 2

Для повного розуміння перегляньте подане нижче відео:

Опис

Набираємо 55 петель.

1 ряд (ВС): 1 знімаємо (нитка з лицьової сторони), 1 вив, 1 лиц, потім в’яжемо за візерунком до останніх 3 петель, 1 лиц, 2 вив;

2 ряд (ЛС): 1 знімаємо (нитка з вив.сторони), 1 лиц, 1 вив, візерунок до останніх 3 петель, 1 вив, 2 лиц;

Повторюємо 1-2 рядки доки довжина шарфа не буде становити 156 см, або бажаної величини. Повторюємо 1 ряд ще раз.

Закриваємо петлі з лицьового боку, щоб вірно все зробити скористайтесь нижче поданим відео, у якому подано все крок за кроком.
Обрізаємо нитку і ховаємо кінчики.

От і вийшов чудовий шарфик для рідненького! :)

Файного вам в’язання, новеньких візерунків та цікавих ідей! :) В'язаний чоловічий шарф спицями для початківцівВ'язаний чоловічий шарф спицями для початківців - 3

Джерело: http://www.purlsoho.com/create/2012/03/16/lauras-loop-mens-mini-herringbone-scarf/