В’язаний шарф з меланжевої пряжі спицями

В’язаний шарф з меланжевої пряжі спицями

878
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями

Добре виглядати та відчувати тепло дуже просто, варто лише одягнути ось такий меланжевий шарфик в’язаний спицями. Він такий барвистий і грайливий, що кожна панянка матиме гарний настрій попри лютий морозець ззовні. Тому сьогодні ми поговоримо з вами про в’язання простенького, але досить привабливого шарфа із меланжевої пряжі.

Ходіть, мої чарівливі! :)

Шарф “Конфетті” спицями

Іноді зустрівши красиву пряжу важко втриматись від її використання, особливо якщо вона така барвиста, а у поєднанні виглядає дуже унікально і ніжно. Цей в’язаний шарик виконаний із поєднання семи ниточок різних кольорів, що утворили неповторну меланжеву пряжу. Якщо ви полюбляєте подібну пряжу, але не знайшли потрібний набір кольорів, то можна її створити власними руками.В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 1

Нам знадобиться:

  • 7 мотків пряжі 100% шерсті меріноса (різних кольорів);
  • кругові або прямі спиці №15 (US);

А нижче подано кілька ідей різноманітного поєднання ниточок:

Палітра кольорів - 1 Палітра кольорів - 2
Палітра кольорів - 3 Палітра кольорів - 4
Палітра кольорів - 5 Палітра кольорів - 6
Палітра кольорів - 7 Палітра кольорів - 8
Палітра кольорів - 9 Палітра кольорів - 10
Палітра кольорів - 11 Палітра кольорів - 12
Палітра кольорів - 13 Палітра кольорів - 14
Палітра кольорів - 15 Палітра кольорів - 16

Розміри: ширина – 47 см, довжина – 187 см.

Примітка: 

Для створення цього виробу нам потрібно буде використати 7різних ниточок разом, тобто ми будемо відразу в’язати з 7 моточків. Це лише звучить так важко, насправді не потрібно хвилюватись як організувати ниточки, вони мають плутатись між собою, таким чином утвориться унікальна пряжа. Але варто уважно в’язати, щоб пров’язуючи кожну петельку підбирати всі 7 ниточок.

Цей шарф в’язаний лицьовою гладдю, тобто лицьовими на лицьовий бік, виворітніми на виворітній. Він буде дещо скручуватись, це особливість в’язки, що надаватиме шарфові певної оригінальності та краси. Якщо ви хочете пряменьке полотно тоді потрібно його спеціально випрямити. Нижче подано відео у якому детально показано, як випрамляти/фіксувати в’язані вироби.

Опис

Набираємо 44 петлі.

1 ряд: виворітніми;

2 ряд: лицьовими;В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 2

Повторюємо 1-2 ряди доки не закінчиться збірна пряжа, закінчуємо на 1 рядку. (Для кращого кольоро утворення можна перекручувати різні ниточки між собою, як вам більше подобається).

Закриваємо петлі, обрізаємо хвостик і ховаємо.

От і маємо чудовий і простенький шарфик зроблений з ласкою і любов’ю! :)

Приємного в’язання та побільше релаксуйте! :)В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 3 В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 1 В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 4 В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 7 В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 6 В'язаний шарф з меланжевої пряжі спицями - 5

Джерело: Purl Soho