В’язаний чоловічий шарф спицями

В’язаний чоловічий шарф спицями

20473
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний чоловічий шарф

Хороша господиня має бути універсальною: не лише добре куховарити, дивувати рідних новими рецептами, розпалювати сімейне вогнище, а й піклуватись, насамперед про свого чоловіка.

Чоловіки відносяться до сильної статі, але всі ми добре знаємо, якими безпорадними і слабкими вони бувають.

Вбережи свого коханого від вітру й морозу, подаруй йому в’язаний шарф, який обов’язково зігріє його тіло і душу.

Пряжа для чоловічого шарфа

Основним нашим завданням є вибір хорошої пряжі, адже вона має бути м’якою і водночас містити шерсть, щоб зігрівати.

Для зимових чоловічих шарфів найкраще підійде пряжа із натуральних волокон: мохер, ангора, кашемір або альпака. Вони нешкідливі й термостійкі.

Також є штучна пряжа, яка нічим не поступається натуральній, а навпаки має свої переваги. Акрил або поліакрил – стійкі до зношування.

Але для в’язання шарфа на кожен день згодиться лише натуральна пряжа з вмістом синтетичних волокон, яка не піддається ні часу, ні  “атаці” молі, та не втрачає свій колір.

Щоб підібрати на шарфик пряжу пропоную ознайомитись з нашою статею Як обрати пряжу для в’язання

Візерунки для чоловічих шарфів

Насправді, в’язати чоловічий шарф дуже просто. Адже чоловіки не примхливі панянки, ажурні візерунки їм не потрібні. Все геніальне – просте.

Резинка

Як зв’язати чоловічий шарф спицями - 2

Найпростіший й оптимальніший варіант чоловічого шарфа зв’язаний резинкою. Візерунків “резинка” існує дуже багато, але як на мене, найпростішим є 1/1, (1 лицьова, 1 виворітна). Він вийде рельєфним та досить теплим.

Пам’ятайте: для такого шарфа потрібно набирати більше петель, щоб він вийшов широким.

Шахматка

Як зв’язати чоловічий шарф спицями - 3

Використовуючи візерунок “Шахматка” ваш шарф набуде офіційного стилю. Можна варіювати кількість петель, в залежності від чого буде дрібний, або крупний візерунок.

Хусткова в’язкаЯк зв’язати чоловічий шарф спицями - 4

Пров’язуючи лише лицьовими петлями з обох боків, отримаєте хусткову в’язку. У цьому випадку шарф також виходить рельєфним, хвильками.

Пам’ятайте: останню петлю у рядку потрібно  в’язати лише виворітною, тоді виріб матиме естетичних вигляд.

Кольоровий чоловічий шарф

Зараз дуже актуальні кольорові шарфи, найбільш привабливі національного забарвлення для справжніх патріотів. Але не кожен може наважитись одягнути яскравий шарф, не обов’язково, щоб він привертав увагу навколишніх, головне, щоб тепло.чоловічий шарф спицями - 8 чоловічий шарф спицями - 4 чоловічий шарф спицями5 чоловічий шарф спицями -6 чоловічий шарф спицями - 7

Різдвяний орнамент

Як зв’язати чоловічий шарф спицями - 5

Шарф із різдвяним орнаментом нагадує про свята. Чоловік який одягає такий шарф, автоматично несе з собою радість і добро. Лише пригадайте західну  традицію дарувати речі зі святковим орнаментом на Різдво, невже це не чудово?

Ви можете підібрати будь-яку схему на ваш смак, а в’язати дуже просто, лише потрібно слідкувати за зображенням.

Найголовніше у в’язанні, як і у будь-якому ремеслі, вкладати свою любов у виріб, робити його з душею та дарувати лише з найкращими побажаннями.

чоловічий шарф спицями - 11 чоловічий шарф спицями - 9 чоловічий шарф спицями - 10Якщо хочете потішити коханого тепленьким шарфиком, не ходіть далеко, дивіться нижче, що можна зв’язати маючи трішки часу і натхнення.

Мої чарівливі, бажаю вам приємного настрою та запалу! :)

чоловічий шарф спицями - 12 чоловічий шарф спицями - 14 чоловічий шарф спицями - 16чоловічий шарф спицями - 18 чоловічий шарф спицями - 13 чоловічий шарф спицями - 17чоловічий шарф спицями - 15

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ