В’язаний снуд (шарф-хомут)

В’язаний снуд (шарф-хомут)

8526
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний шарф хомут (снуд)

Нині дуже популярним є шарф хомут, або як його ще називають снуд. Він повернувся до нас із далеких 80-х. Адже цей аксесуар дуже зручний, може слугувати чудовим доповненням до строгого костюму та незамінним шарфом у повсякденному житті.
Шарф хомут універсальний, бо його можна носити замість шапки та капюшону, а також гріти руки в холод.

Він не лише може зігріти у лютий мороз, але й захистити від пекучого сонця.

Зміст

Як зв’язати шарф хомут спицями

У в’язанні шарфів хомутів немає нічого складного, якщо лише Ви не оберете для себе тяжкий візерунок. Можна в’язати хомут як звичайний шарф, а потім зшити, або ж додати гудзики. Такий варіант виглядає досить гарно і оригінально, та підходить більше до строгого та офіційного стилю одягу.

 В’язати хомут краще на кругових спицях, тоді він виходить без швів. Чим більше петель ви набираєте, ти ширшим буде шарф. Лише треба слідкувати, щоб перші рядки не перекрутились, бо тоді хомут буде закрученим.

Снуд можна зв’язати будь-який, головне початкові вміння, бажання і трішечки фантазії.

Ось кілька прикладів в’язаних снудиків спицями

В'язаний снуд - 16 В'язаний снуд - 15 В'язаний снуд - 14 В'язаний снуд - 13 В'язаний снуд - 12 В'язаний снуд - 11 В'язаний снуд - 10 В'язаний снуд - 9 В'язаний снуд - 8 В'язаний снуд - 7 В'язаний снуд - 6 В'язаний снуд - 5 В'язаний снуд - 4 В'язаний снуд - 3

Шарф хомут гачком

Для створення гарного, ажурного хомута крючком, потрібно лише вибрати оптимальний і не важкий візерунок. В’язати снуд гачком, також можна як звичайним полотном, так і покругу.

Як на мене, то гачком в’язати трохи довше ніж спицями. Комусь більше подобається в’язати гачком, а комусь спицями. Але на смак і колір товариш не всяк. Особисто я маю два в’язаних хомута гачком, і дуже їх полюбляю носити.В'язаний снуд - 2 В'язаний снуд - 2 В'язаний снуд - 1

У холодну пору найкращим вбранням є об’ємні хомути, які добре закривають шию та плечі, а також можуть покрити голову.

Об'ємний снуд - 5 Об'ємний снуд - 1 Об'ємний снуд - 3 Об'ємний снуд - 2 Об'ємний снуд - 4

Чоловічий шарф хомут

Наразі чоловіки частіше почали використовува шарфи хомути у своєму гардиробі, зазвичай вони зв’язані простим візерунком, нічого вичурного. Він не лише додає привабливості чоловікові, але й гріє.

Щодо вибору візерунку можете заглянути у мою іншу статтю про в’язані чоловічі шарфи, де ви знайдете підказки, як вдало вибрати візерунок для чоловічого шарфа.Чоловічий снуд - 4 Чоловічий снуд - 5 Чоловічий снуд - 6 Чоловічий снуд - 1 Чоловічий снуд - 2 Чоловічий снуд - 3

Отже, мода не стоїть на місці, а з кожним днем приносить щось нове, оригінальне, чим випробовує суспільство на актуальність тієї чи іншої речі.

Як на мене, головне не у чому ти вдягнений, а чи зручно тобі у цьому вбранні.

Надихаємось на створення снудиків власноруч! :)