Як обрати літню пряжу

Як обрати літню пряжу

5019
2
ПОДІЛИТИСЯ
Як обрати пряжу для літніх виробів

Готуючись до літнього сезону та відпустки, я думаю про літні образи та шукаю кілька нових ідей для оновлення свого гардеробу. Саме в такі моменти хочеться зв’язати щось просте й легеньке мов хмаринка. Тому сьогодні поділюсь з вами кількома порадами щодо вибору пряжі для літнього сезону.

Важливе при виборі пряжі для спеки 

Ми добре знаємо, що із закінченням зимового сезону, в’язати ніхто не припиняє, адже існує маса цікавих та гарних моделей для літа. Відразу постає інше питання, з якої пряжі в’язати для літа?

Для створення саме літніх виробів я раджу брати пряжу лише з натуральних волокон:

  • бавовна
  • льон
  • шовк
  • бамбук
  • віскоза

Можна брати з вмістом кількох волокон: бавовна та льон, бавовна та акрил, бавовна та віскоза та ін. За бажанням можна в’язати з товстої, або тонкої пряжі. Зараз дуже трендові довгі кардигани, які гарно виглядають та добре зігріють у прохолодний літній вечір.

Для в’язання літніх дитячих речей також обирайте пряжу з натуральними складниками, адже виріб з таких волокон допоможе пережити найспекотніший день та створить комфортні умови для маляти. А матуся буде тішитись хорошим настроєм свого малюка.

Детальніше про вибір пряжі прочитайте у нашій статті тут

При виборі пряжі варто завжди орієнтуватись на кольори, які вам подобаються, які добре пасують до лиця та яких бракує у гардеробі. Більше про компонування колір прочитайте у нашій попередній статті Як обрати бажаний колір для в’язаних виробів

Наші рекомендації

Редакція Порталу про Українське в’язання – KnittingBlog.com.ua рекомендує для в’язання літніх виробів пряжу Етно-коттон 1200 від вітчизняного виробника “Вівчарі”. До складу цієї пряжі входить 70% бавовни та 30% льону, 1200 метрів та 200 грам у мотку. Як обрати пряжу для літніх виробів - 2 Як обрати пряжу для літніх виробів - 3 Як обрати пряжу для літніх виробів - 4 Як обрати пряжу для літніх виробів - 5 Як обрати пряжу для літніх виробів - 1

Пряжа м’якенька та приємна до тіла, після прання не зсідається і не деформується, не тягнеться. Чудово підходить для в’язання літніх виробів для дітей та дорослих.

Купити пряжу за найнижчою ціною в інтернет-магазині ТриМотка

Подивитись пряжу можете у нашому відео

Кілька моделей зв’язаних з пряжі Етно-коттон 1200, фото взяті з Instagram:
Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 3 Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 4 Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 5 Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 6 Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 7 Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 8 Вироби з пряжі Етно-коттон 1200 - 9

2 Коментарі

  1. Здравствуйте. Замечательная статья, очень полезная. Только мои фотографии удалите, пожалуйста (полосатый карди)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ