Яскравий шарф гачком

Яскравий шарф гачком

3623
0
ПОДІЛИТИСЯ
В'язаний червоний шарф гачком - 1

У святкові дні хочеться виглядати по-особливому гарною, і я знаю, що простенький шарфик гачком насиченого червоного кольору зможе зробити ваш образ більш романтичним, тендітним та витонченним.

Давайте гачкувати! :)

В’язаний червоний шарф гачком

Червоний колір мало кому не пасує, колір любові та пристрасті, який асоціюється з Днем Закоханих. Саме у такий день можна потішити себе і вбратись у чарівний шарф. А як його зв’язати, ми зараз дізнаємось! :)

Нам знадобиться:

  • гачок 6 мм;
  • 1 моток пряжі яскраво-червоного кольору;
  • голка;

Розміри: ширина – 18 см, довжина – 152 см.

Опис

Вив’язуємо гачком ланцюжок з 22 петель.

1 ряд: 1 стібок без накиду у другу петлю після гачка, *1 стібок з накидом у наступну петлю, 1 стібок без накида у наступну петлю* повторюємо для решти петель, має бути 21 петля.

2 ряд: 3 повітряних петлі (рахуємо як стібок з накидом), повертаємо, *стібок без накида у нижній стібок з накидом, стібок з накидом у наступну петлю без накида* повторюємо до кінця;

3 ряд: 1 повітряна петля, повертаємо, 1 стібок без накиду у першу петлю з накидом, *1 стібок з накидом у наступну петлю без накиду, 1 стібок без накиду у наступну петлю з накидом* повторюємо до кінця, останню петлю пров’язуємо на горі 3 повітряних петель.

Повторюємо 2-3 ряди доки довжина буде становити 152 см від початку, або для бажаної довжини.

Закриваємо останню петлю і ховаємо кінчики.

Чудовий шарф для панянки готовий! :)

Приємного в’язання! :)В'язаний червоний шарф гачком - 2

Джерело: RedHeart

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ