Щасливого Нового року та Різдва Христового

Щасливого Нового року та Різдва Христового

1566
0
ПОДІЛИТИСЯ
Щасливого Нового року та Різдва Христового

День майже добігає кінця, і разом з собою забирає 2014 рік.
Всім цей рік видався не легким, багато чого ми побачили і відчули. Відчули прикрість, образу… А згодом маленьку гордість за крихітні кроки нашої Країни.

Всі ми чомусь навчились, десь побували, щось побачили, дізнались нового (іноді потрібного, іноді не дуже), познайомились з людьми, яких могли б просто пропустити йдучи своєю стежиною життя. Хтось щось або когось втратив цього року, але не варто розчаровуватись на тому.. Варто жити далі з надією на те, що так стало краще.. що наше ще попереду.

Особисто для мене цей рік виявився досить динамічним і продуктивним. Я зробила те, чого могла б ніколи не зробити.. зважилась на рішучі кроки.. і ось де я..:),

Я у старовинному місті Лева, серед привітних людей, і вузьких вуличок.. які щоранку наповнюються ароматом кави.. а ввечері тут можна побачити юрби туристів, які сновигають від площі Ринку до проспекту Свободи, яких заворожує вигляд із костелу Ольги і Єлизавети.

Я тут бо цього захотіла! Ще один доказ того, що мрії збуваються, якщо до них іти!:),

Кінь добре нас покатав, і сьогодні свою ношу він передає Козі.:) Сподіваюсь вона нас не підведе, не заведе у якісь хащі, як у дитячій пісеньці.:),

Окей, варто закінчувати… ато ще канапки треба зробити і на стіл накрити..:),

Любі мої друзі, нехай наступний рік кожного з вас потішить достатком, принесе віру та доброту у ваші серця, подарує масу позитивних емоцій, і навчить нас жити по-справжньому! Жити вільними українцями! Жити у своїй молодій, перспективній Країні!

Нехай все у вас буде добре, і вам за це нічого не буде!

Щасти!

Боротьба триває! Слава Україні!:),

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ